Published On: септември 4th, 2023Categories: Новини
РЕГИОНАЛЕН ПРИРОДОНАУЧЕН МУЗЕЙ ПЛОВДИВ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА „ВЕЛИЧИЕТО НА ПЕПЕРУДИТЕ“
Фестивалът се реализира по проект “НАСЛЕДСТВО 2023“, като част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата!
На 13 септември 2023 г. стартира „Фестивал на пеперудите“! Фестивалът ще бъде открит на 13 септември от 10:30 часа в Регионален природонаучен музей – Пловдив!
Тази година „Фестивал на пеперудите“ ще се проведе цели пет дни!
Регионален природонаучен музей – Пловдив обявява конкурс за детска рисунка на тема “Величието на пеперудите”! Конкурсът ще бъде разделен в две категории:
Първа категория: участници от 7 до 10 години.
Втора категория: участници от 11 до 16 години.
Първите три места от всяка категория ще бъдат изложени във фоайето на музея и ще получат специална награда, а останалите може да видят рисунките си във фейсбук страницата на музея и ще получат поощрителна награда.
Моля всеки, който има желание да участва в конкурса да предостави заедно с рисунката написани на гърба на листа трите имена на участника , възраст и телефон!
Всеки, който не е предоставил тази информация няма да бъде оценен и няма да получи награда!
Конкурсът има за цел да покаже многообразието на една от най-красивата група животни в природата – техния полет, пътешествие, трансформация и красота, развивайки нов инструмент и публики!
Споделете това съдържание, Изберете платформа!