Published On: септември 13th, 2023Categories: Новини

Регионален природонаучен музей – Пловдив организира КРЪЖОК ПО БИОЛОГИЯ,

който е подходящ за деца от 5 до 12 клас.

    Целта е учениците да се запознаят с омайния свят на науката биология. По време на занятията те ще изучават устройството, хабитата и живота на различни растения и животни. Експериментите са неизменна част от обучителния процес. Едната седмица ще се провежда лекционна част, а следващата ще има практическа част (упражнения).

Заниманията ще бъдат ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО като ще започнат от 7 октомври, всяка събота по 2 астрономически часа в лекционната зала на музея.

Кръжокът е със занимания по интереси, като отделно ще ви представим и конспект, изготвен специално от нашия лектор – Александър Ангелов.

Приемаме до 15 деца.

КАНИМ ВИ на 06.10.2023 г. /петък/ от 16 ч. във фоайето на Регионален природонаучен музей, където ще се запознаете с водещия лектор на КРЪЖОКА ПО БИОЛОГИЯ, както и да се запознаете с темите и условията, с които ще се занимават вашите малки биолози, когато ги запишете при нас.

Ако децата ви имат желание да научат повече за науката биология и имат развит интерес в тази научна материя ви ОЧАКВАМЕ!

Първа група – провеждане на занятията, всяка събота от 10 до 12 ч., такса 25 лв; за близнаци, братя и сестри – 40 лв

Втора група ( тези, които са били в първи етап на обучението) – съботите, от 13 до 15 ч., такса 25 лв.; 40 лв близнаци, братя, сестри.

Може да получите повече информация и да се запишете на телефон: 𝟢𝟪𝟩𝟩𝟨𝟫𝟨𝟩𝟩𝟨.

Споделете това съдържание, Изберете платформа!