Published On: октомври 16th, 2023Categories: НовиниViews: 305

Регионален природонаучен музей – Пловдив организира и има удоволствието да Ви покани на

Пиратски уикенд в Музея“

Образователно, творческо, състезателно и забавно занимание

за деца от 6 до 15 години

Дата: 30 октомври /понеделник/ 2023 г

Часове: Първа група от 10.00 часа

Втора група от 13.00 часа

Времетраене: 2 часа

Цена: 30 лв. (заплащат се на касата на музея)

Пиратски уикенд в Музея“ включва четири различни модула, които развиват наблюдателността, логическото мислене и творческите умения у децата. Допълват знанията им по География, Биология и Екология по развлекателен и забавен начин.

Модул 1 – „Вълшебните тайни на моретата“ – Кратка образователна беседа и любопитни факти за морето и морските обитатели /в зали „Аквариум“, „Морски аквариум“ или „Риби“/.

Модул 2 „Открий съкровището“ – Всяко дете получава пиратски бадж и жокери, с помощта на които всички започват да търсят ковчеже със скрито съкровище /в залите „Аквариум“, „Морски аквариум“ или „Риби“/. Богатствата в ковчежето са макети за творческа работилница.

Модул 3Игра „Пиратски оръдия“ – Отборна надпревара за точност, бързина, креативност и колективен дух.

Модул 4Работилница „Кораби и пирати“ – Изработване и декорация на фигури на пирати, кораби и аксесоари от картон и приложни материали.

Обогатени с много емоции и впечатления децата ще си тръгнат от музея с нови знания, приложни умения и Подарък – ръчно изработен от тях макет на пиратски кораб, пират или съкровище.

➡️ За да се запишете, моля обадете се на телефон: 0877696776

Сдружение „АртеВизия“ са водещи на събитието и се ангажират с провеждането на заниманията, макетите и материалите за тях.

Споделете това съдържание!