Published On: февруари 4th, 2024Categories: НовиниViews: 77

Мили приятели,

Продължаваме с тематичните седмици в музея. Очаква Ви седмица „Светът на пеперудите“ от 5 до 9 февруари, в която ще имате възможността да рисувате и оцветявате модели на различни видове пеперуди в зала „Бозайници“.

В края на седмицата лектор е приготвил специална беседа на тема „Безгръбначни“ за поканени от нас ученици, както и посещение на зала „Тропик“.

През цялата седмица във фоайето на музея ще върви презентация, чрез която да се запознаете с удивителния свят на пеперудите.

Тази тематична седмица е втората, в която представяме нашия проект „Музея – удивителният свят на разнообразието в природата и живота“, финансиран от Министерството на културата. През идните месеците сме подготвили множество изненади: различни тематични седмици, презентации, лекции, игри, работилници и др. за малки и големи посетители на музея, а също и за тези, които посещават социалните мрежи.

Ще се радваме да бъдем заедно в едно уникално пътешествие в удивителния свят на природата и живота, съхранен в Регионалния природонаучен музей гр. Пловдив!

Последвайте ни в социалните мрежи, за да бъдете информирани за следващите дейности по проекта.

Очакваме Ви!

Споделете това съдържание!