Published On: октомври 14th, 2024Categories: НовиниViews: 768
Скъпи приятели,
Този месец отбелязваме красотата на есенния сезон с празник на есеннното творчество 🍁🍂🌲🌳🍂, който ще се проведе в три дни – на 25, 26 и 27 октомври!
Призоваваме нашите млади посетители да творят, използвайки богатите природни материали, които предлага есента – сухи листа, треви, клонки, кестени, жълъди, цветни плодове и др.
Произведенията на участниците в инициативата ще бъдат изложени в сградата на музея до края на месец октомври.
Програмата на празника включва:
🍁🍁🍁 Инициатива „Есенно творчество“, с която отправяме покана към децата и младежите до 16-годишна възраст от град Пловдив, да изработят своя есенна творба с помощта на естествени материали, налични през есента. Творбите могат да бъдат изпълнени като колажи, скулптури или със смесена техника.
Всеки участник, който донесе своята творба на касата на музея до 16:00 на 25.10.2024, ще получи ваучер за безплатно посещение на експозицията и възможността да участва в есенната изложба. Всяка творба трябва да бъде придружена от имена и телефон или имейл за връзка.
🌰🍑🐻 Лекции за природата през есента с групи ученици от пловдивски училища – 24.10 и 28.10.2024
🍂🍂🍂 Творчески уикенд с ателиета за оцветяване на есенна тема и работилница за колажи с есенни листа – 26.10 и 27.10 (събота и неделя).
Очакваме ви!
Споделете това съдържание!