Published On: март 25th, 2024Categories: НовиниViews: 124
Мили приятели на нашия музей, отправяме към Вас предизвикателство:
Нашата работилничка „Нумерология в музея:открий своя кристал за късмет и щастие!“
💎Кой е кристалът, който Ви носи щастие и късмет в живота?
Отговор на този въпрос можете да получите в нашата работилничка, която се осъществява в периода от 25.03.2024 г. до 29.03.2024 г. в нашия музей. Предоставяме Ви списък с част от минералите – кристали, които се изложени в музейната зала „Планетариум“. Всеки от тях има своя вибрация, която би могла да носи щастие и късмет, ако ги използвате в живота си.
Не всеки минерал – кристал може да бъде подходящ за употреба точно за Вас, затова трябва да намерите най-подходящия. Точния минерал – кристал се открива в зависимост от Вашата лична вибрация. Тя идва от деня, месеца, годината на раждане, при наличие на информация – ориентировъчен час, име, презиме и фамилия съгласно акт за раждане. Вашата рожденна дата, месец, година, частично час, имена създават личната Ви вибрация, на която се хармонизират конкретни минерали – кристали, които с голяма вероятност можете да откриете и видите в зала „Планетариум“.
Нашата работилничка Ви предлага извършване на Нумерологичен анализ за определяне на най-подходящия за Вас минерал – кристал, който можете да използвате в живота си за щастие и късмет.
👉Можете да участвате по два начина в срок до 31.03.2024 г.:
• Като заявите своето желание с коментар под тази публикация чрез изписване: „Участвам“, след което ще Ви потърсим на лични за уточняване на нужните данни. След получаване на резултата от анализа можете да го откриете в списъкът, приложен към настоящата обява. Ако желаете да се възползвате от награда: безплатен кратък нумерологичен анализ на здравето, необходимо е да посетите експозицията на музея и да откриете своя личен минерал – кристал и да попълните контактна форма с номера му като експонат в зала „Планетариум“. Попълнената контактна форма за ползване на наградата трябва да предадете в счетоводството на музея по време на посещението си на експозицията.
• Като посетите музейната експозиция и попълните форма за участие с Вашите данни необходими за анализа, която ще намерите до касата на музея. Попълнената форма трябва да предадете в счетоводството. Резултатът ще Ви бъде изпратен на посочената от Вас електронна поща. След получаването на резултата можете откриете Вашия личен минерал – кристал в списъка, приложен в настоящата обява. Вашето посещение на музейната експозиция ви дава правото да получите награда: кратък нумерологичен анализ на здравето, за което ще се свържем с Вас допълнително за уточняване дали желаете да се възползвате от тази награда.
Нумерологичния анализ за откриване на Вашия личен минерал-кристал, както и на здравето се извършват безплатно от сертифициран нумеролог, резултатите се изпращат до Вас в срок до 30.04.2024 г.
🔮Открийте своя кристал в залата с кристалите на музея, мястото излъчващо късмет и щастие за Вас и положителни вибрации!
Тази активност е в рамките на проекта ни „Музеят- удивителен свят на разнообразието в природата и живота!“ Ще се радваме да изразите тази уникалност, защото Вие нашите приятели и посетители заедно с нас я създавате!
Участвайте! Очакваме Ви! 🍀
Приемете предизвикателството „Нумерология в музея:открий своя кристал за късмет и щастие!Опознайте себе си!
Споделете това съдържание!